Ben-Side Loyals

Ben-Side Loyals is een overkoepelend initiatief om bestaande groepen dichter bij elkaar te brengen. Het initiatief is bedoeld voor fanatieke seizoenkaarthouders in vak W en X1. De Loyals willen de sfeer rond AZ wedstrijden verbeteren door meer saamhorigheid te creëren onder de fanatieke supporters. Dit doen de Loyals onder andere door verschillende evenementen te organiseren en gezamenlijk wedstrijden te bezoeken.

Lid worden kan via een aanmeldformulier op deze pagina waarbij je naam, e-mailadres en seizoenkaartnummer wordt gevraagd. Wij vragen je seizoenkaartnummer om te controleren of je op W of X1 staat. Een lidmaatschap kost €15 per jaar en geeft toegang tot een webshop met exclusieve Ben-Side Loyals artikelen en kaarten voor evenementen (18+) zoals busvervoer naar uitwedstrijden, voetbaltoernooien, darttoernooien, feesten en borrels.

Aanvraag lidmaatschap Ben-Side Loyals

Vul het onderstaande formulier in zodat wij je aanvraag kunnen beoordelen. Dit kan een aantal dagen duren. Als je aanvraag positief is beoordeeld krijg je een e-mail met link om in te loggen op deze website. Let op: de e-mail kan ook in je reclame/ongewenste folder terecht komen. Na het inloggen kun je je lidmaatschap afronden door de contributie te betalen (€15 per jaar).

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Winkelwagen