Als je hebt gekozen om je bestelling als verzending te ontvangen duurt dat enkele dagen. De webshop wordt namelijk beheerd door vrijwilligers die twee keer per week bestellingen versturen.

Ben-Side is een stichting en mag dus geen winst maken. Alle winst die wij maken vloeit terug naar de sfeer op de tribune. Daarom willen wij geen kleding in verschillende maten van tevoren inkopen. Kleding gaat dus op bestelling door middel van een pre-order. Wanneer de pre-order datum verstreken is, bestellen wij de kleding en verwachten wij het binnen een maand binnen te krijgen. Wij zullen dan gelijk de pakketjes in orde maken voor verzending bij jou thuis.

Jammer dat je je donatie wil stopzetten. Je kan dit doen door in te loggen en naar www.ben-side.nl/mijn-account te gaan. Onder het kopje abonnementen kan je de donatie stopzetten.

Bij een donatie steun je met een jaarlijkse bijdrage van €5, €10 of €20 het sfeerteam. Het sfeerteam valt onder de Ben-Side Loyals en maakt sfeeracties, balustrade doeken en vlaggen. 

Je kan ook lid worden van de Ben-Side Loyals. Dit is een overkoepelend initiatief om bestaande groepen op de Ben-Side dichter bij elkaar te brengen. Lid worden kan alleen als je een seizoenkaart op vak W of X1 hebt en een lidmaatschap kost €15 per jaar.

De Ben-Side Loyals maken zich hard voor de fanatieke supporters op vak W en X1. Als er evenementen worden georganiseerd zoals busreizen, feesten, toernooien en borrels zijn deze alleen toegankelijk voor Loyals. Ook is Loyals merchandise alleen beschikbaar voor leden. Reguliere Ben-Side merchandise is voor iedereen beschikbaar.

Nee, je kan alleen lid worden van de Loyals als je een seizoenkaart op vak W of X1 hebt. Wel kun je sfeeracties mogelijk maken door donateur te worden via de webshop.

Nee, om lid te worden moet je eerst je seizoenkaart omzetten naar vak W of X1. Dat kan alleen in de maanden juni, juli en augustus. Je kan in die maanden bellen met 072 – 547 80 36, e-mailen naar klantenservice@az.nl of langsgaan in het AZ Fancentrum.

Ja dat kan. Echter kan je geen evenementen van de Loyals bezoeken want die zijn voor 18 jaar en ouder in verband met het schenken van alcohol. 

Kijk altijd eerst in je ongewenste/reclame mailbox. Ook kan het een aantal dagen duren voor je reactie krijgt. Wij moeten namelijk de seizoenkaartnummers controleren bij AZ en dat doen wij één keer in de week.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier of e-mail naar info@ben-side.nl.

Winkelwagen