De webshop wordt beheerd door vrijwilligers waardoor de verzending iets langer kan duren dan je van andere bedrijven gewend bent. Mocht de bestelling erg lang op zich wachten kun je altijd een e-mail sturen naar webshop@ben-side.nl.

Kleding kan bij ons vaak binnen een pre-order periode voor een gereduceerde prijs besteld worden. Zo kunnen wij na de pre-order periode de kleding op maat inkopen. Hierdoor hoeven er geen onnodige kosten te worden gemaakt. Helaas betekent dit wel dat de bestelling enkele weken op zich kan laten wachten.

Jammer dat je je donatie wil stopzetten. Je kan dit doen door in te loggen en naar www.ben-side.nl/mijn-account te gaan. Onder het kopje abonnementen kan je de donatie stopzetten.

Bij een donatie steun je met een jaarlijkse bijdrage van €5, €10 of €20 het sfeerteam. Het sfeerteam valt onder de Ben-Side Loyals en maakt sfeeracties, balustrade doeken en vlaggen. 

Je kan ook lid worden van de Ben-Side Loyals. Dit is een overkoepelend initiatief om bestaande groepen op de Ben-Side dichter bij elkaar te brengen. Lid worden kan alleen als je een seizoenkaart op vak W of X1 hebt en een lidmaatschap kost €15 per jaar.

De Ben-Side Loyals maken zich hard voor de fanatieke supporters op vak W en X1. Als er evenementen worden georganiseerd zoals busreizen, feesten, toernooien en borrels zijn deze alleen toegankelijk voor Loyals. Ook is Loyals merchandise alleen beschikbaar voor leden. Reguliere Ben-Side merchandise is voor iedereen beschikbaar.

Nee, je kan alleen lid worden van de Loyals als je een seizoenkaart op vak W of X1 hebt. Wel kun je sfeeracties mogelijk maken door donateur te worden via de webshop.

Nee, om lid te worden moet je eerst je seizoenkaart omzetten naar vak W of X1. Dat kan alleen in de maanden juni, juli en augustus. Je kan in die maanden bellen met 072 – 547 80 36, e-mailen naar klantenservice@az.nl of langsgaan in het AZ Fancentrum om je seizoenkaart om te zetten.

Ja dat kan. Echter kan je geen evenementen van de Loyals bezoeken want die zijn voor 18 jaar en ouder in verband met het schenken van alcohol. 

Kijk altijd eerst in je ongewenste/reclame mailbox. Ook kan het een aantal dagen duren voor je reactie krijgt. Wij moeten namelijk de seizoenkaartnummers controleren bij AZ en dat doen wij één keer in de week.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier of e-mail naar info@ben-side.nl.

Winkelwagen