Fotoverslag PSV – AZ 06/04/2024

Matchday! Na een tranentrekkende wedstrijd in Almelo zetten we koers richting Eindhoven, het bier vloeit vroeg op de middag al rijkelijk en uiteraard kan een koude berenburg hierbij niet ontbreken.
PMDS tijd! Wij arriveren ruim op tijd in Boxtel waar gedurende de middag steeds meer AZ'ers zich aansluiten bij onze groep.
Op tijd in Eindhoven om het uitvak klaar te maken voor deze zeer belangerijke wedstrijd, waar we voor de 5de keer op rij resultaat hopen te behalen.
Komen de nieuwe stickerrollen uitstekend van pas om het uitvak wat op te fleuren, wij zijn nou eenmaal ook de beroerdste niet
Laat het uitvak zich tijdens de warming up geruime tijd goed horen, alles op alles. Come on you boys!
Van eerherstel is vandaag geen sprake, AZ laat zich weer kinderlijk makkelijk wegspelen en binnen no-time hebben we alweer 2x Kernkraft400 mogen aanhoren, desalniettemin laat het uitvak goed van zich horen ''If you love AZ clap your hands''
Helaas vandaag ook nog steeds zonder tientallen jongens, vrijheid voor supporters!
Valt er gelukkig nog wat te vieren, Pavlidis tekent aan voor de 3-1, helaas heeft AZ verder weinig in te brengen en valt vervolgens de 4 en 5-1. Hier in Eindhoven word alvast een voorschot genomen op het aankomende kampioenschap, iets waar wij de komende jaren alleen over kunnen dromen, ach gelukkig hebben we een hoop poen in kas. AZ moet alle zeilen bij gaan zetten om plek 4 in handen te houden en hiermee europees voetbal te verzekeren, de volgende uitwedstrijd is in Nijmegen. Er zijn nog genoeg tickets verkrijgbaar, steun AZ in deze cruciale uitwedstrijd!
WhatsApp
Facebook
Twitter
Telegram
Winkelwagen