Zoals eerder aangekondigd zal 18 juni 2022 het City of Dreams toernooi terug komen. Bij deze zullen de inschrijvingen voor teams van start gaan. Via de webshop kan een team ingeschreven worden. Omdat dit een Loyals evenement is de inschrijving alleen mogelijk op het moment dat je als Loyals lid ingelogd bent.

De inschrijving is €50 per team, hier zal de dag indeling mee gefinancierd worden. Het is een 7 tegen 7 toernooi, met teams van 10 personen. Vermeld in de opmerkingen bij het aanmelden jullie teamnaam. Bij 20 teams sluit het aanmelden, vol is dus vol.

Het toernooi zal 13:00 van start gaan en vanaf 20:00 zal het avond programma starten en waarbij we met Hollands tot hardcore een heerlijke avond te gemoed zullen zien. Hierbij zal het feest tot 01:00 door gaan. Dit alles zal plaats vinden bij voetbal club Alcmaria Victrix in Alkmaar.

 

Zonder teams geen toernooi, dus trommel je vrienden op zodat dit een geslaagde dag kan worden!

Kan je echt niet voetballen, op de dag zelf langs komen en gezellig een biertje komen mag natuurlijk ook. Mocht je eventueel willen helpen om te fluiten of misschien op een andere manier actief willen mee helpen, horen we het natuurlijk ook graag. Ook staan we open voor sponsoren (voor een klein bedrag), deze zullen een eervolle vermelding krijgen op de site, en via een andere weg kenbaar gemaakt worden. Wil je sponsor zijn en heb je andere vragen, dan kunnen die opgestuurd worden naar info@ben-side.nl.

Op naar een geslaagde dag , en tot op de tribune.

Ben-Side Loyals

WhatsApp
Facebook
Twitter
Telegram
Winkelwagen