De doeken die voorheen bovenaan de Van der Ben-tribune hingen zijn afgelopen week teruggeplaatst. Omdat het lexaan in het vernieuwde stadion een stuk minder hoog is, konden de frames niet worden herbruikt. Daarom is ervoor gekozen om de doeken als stickers terug te plaatsen.

Boven vak X2 is het City of Dreams doek ter ere aan Paussie Gillus teruggeplaatst. Het doek werd in 2011 onthuld tijdens het eerste City of Dreams toernooi en hing vanaf 2011 bovenin vak W, waar zijn vrienden stonden. Alkmaar, City of Dreams was de lijfspreuk van Gillus en is in de jaren na zijn overlijden door velen met trots overgenomen. In 2018 is dit doek verplaatst omdat boven W en X1 het 25 meter lange Van Alkmaar De Victorie doek werd opgehangen. Dit doek was gefinancierd door Victoria Alkmaar. Onze dank gaat uit naar AZ, die de kosten op zich heeft genomen om de doeken terug te laten keren op de tribune!

Vandaag zijn ook de laatste rail seats geplaatst op vak W en X1.  De vakken hebben nu een capaciteit van 1.165 plaatsen. Hiervan zijn 1.151 verkocht aan seizoenkaarthouders. De laatste seizoenkaarten zijn te koop via AZ.nl.

De Van der Ben-tribune is nu helemaal klaar voor de eerste officiële wedstrijd van het seizoen! Morgen spelen we tegen Celtic in de play-off voor de Europa League. De korte zijde is bijna uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten in vak V en Y te krijgen. Let op: de kaartverkoop loopt tot vanavond.

De Ben-Side Loyals hebben opgeroepen om de spelersbus voor de wedstrijd op te wachten. We verzamelen om 18:30 uur waar de pendelbussen aankomen. Vanaf de warming-up zullen we het Victorie stadion laten kolken. Tot morgen!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Telegram
Winkelwagen