Victoria Alkmaar bedankt!

Supportersbeweging Victoria Alkmaar stopt ermee. Na 12 jaar en talloze bereikte doelstellingen vinden de mannen van Victoria het nu tijd om het stokje over te dragen aan de Ben-Side Loyals en de Supportersvereniging.

Victoria heeft zich vanaf 2009 ingezet om het wedstrijdbezoek van de fanatieke supporter van AZ een stuk aangenamer te maken. Zo zorgde Victoria onder andere voor betere regelingen en lagere kaartprijzen voor uitwedstrijden, écht bier in het stadion in plaats van het light-bier wat we tot 2015 gewend waren, een staande Ben-Side op de vakken W en X1 met ondertussen ook safe standing en de komst van de SLO.

“Hoofddoel van Victoria was om de supporters een stem te geven en de Ben-Side een volwaardige twaalfde man te laten zijn”, zegt voorzitter Matthijs Keuning op de eigen website. “Met de staantribune op de Ben-Side, de komst van de SLO en de huidige goede verstandhouding tussen club en achterban, hebben we onze hoofddoelen bereikt. We zijn in twaalf jaar enorm vooruitgegaan. De sfeer is een stuk beter, het staanvak is voller dan ooit en we vinden het allang normaal dat we op de tribune een biertje kunnen drinken.”

Wij willen de mannen van Victoria via deze weg bedanken voor alles wat ze de afgelopen 12 jaar voor de supporters en AZ hebben gedaan. Er staat nu een mooie basis voor de toekomst, waarin de supporters hopelijk nog verder kunnen groeien qua sfeer en aantallen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat dit met de oprichting van Ben-Side Loyals goed gaat komen. Victoria, bedankt!

WhatsApp
Facebook
Twitter
Telegram
Winkelwagen