Ben-Side Loyals

Gister is een nieuw initiatief gelanceerd, Ben-Side Loyals. Stichting Ben-Side Loyals is een overkoepelend initiatief om bestaande groepen dichter bij elkaar te brengen. Het initiatief is bedoeld voor fanatieke seizoenkaarthouders in vak W en X1. De Loyals willen de sfeer rond AZ wedstrijden verbeteren door meer saamhorigheid te creëren onder de fanatieke supporters. Dit doen de Loyals onder andere door verschillende evenementen te organiseren en gezamenlijk wedstrijden te bezoeken.

Lid worden kan via een aanmeldformulier waarbij je naam, e-mailadres en seizoenkaartnummer wordt gevraagd. Wij vragen je seizoenkaartnummer om te controleren of je op W of X1 staat. Een lidmaatschap kost €15 per jaar en geeft toegang tot een webshop met exclusieve Ben-Side Loyals artikelen en kaarten voor evenementen (18+) zoals busvervoer naar uitwedstrijden, voetbaltoernooien, darttoernooien, feesten en borrels.

Heb je een seizoenkaart in een ander vak maar sta je altijd op de Ben-Side? Zorg dan dat je je seizoenkaart omzet naar vak W of X1. Dit kan via telefoon: 072 – 547 80 36, e-mail: klantenservice@AZ.nl of in het AZ Fancentrum. Doe dit zo snel mogelijk want er zijn nog maar 28 stoelen vrij op W en X1.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Telegram
Winkelwagen