Kammen op graffitiwand

In het laatste supportersoverleg heeft AZ benoemd dat zij zijn beboet wegens attributen op het veld gooien, ook gaf AZ aan dat er al langere tijd meerdere klachten komen van diverse fotografen, alsmede het NSP, de KNVB en de UEFA over het beklimmen van de boarding (graffitiwand). Ook hiervoor zijn boetes uitgedeeld door de KNVB/UEFA en hebben de fotograven de schade aan hun materiaal verhaald op AZ. Sinds het overleg is dit weer gebeurd en voelt AZ zich helaas genoodzaakt om maatregelen te nemen. Om het klimmen over de boarding tegen te gaan wilde AZ voor aankomende thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen kammetjes (kleine puntjes) op de boarding plaatsen om het klimmen tegen te gaan.

Wij als bestuur zijn met AZ in gesprek gegaan en hebben voorgesteld om het nog een laatste kans te geven voordat de kammen geplaatst worden. AZ is hiermee akkoord gegaan om de kammetjes nog niet te plaatsen en dit bericht via onze kanalen te delen. Wel is het zo dat als ook maar één supporter over/op de boarding klimt er de volgende thuiswedstrijd kammetjes op de boarding zitten.

Tot slot hebben de supportersvereniging en AZ haar zorgen geuit over het bedreigen en uitschelden vrijwilligers (barpersoneel supportersvereniging) en stewards.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Telegram
Winkelwagen